Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Acar Et Şarküteri dualarla açıldı

Aksaray’ın tanınmış iş insanlarından Muzaffer Acar ve oğulları Emin ve Bilal Acar’ın işletmeciliğini yapacağı Acar Et Şarküteri, Çerdiğin Mahallesi’nde dualarla hizmete açıldı.

Aksaray’ın tanınmış iş insanlarından

Aksaray’ın tanınmış iş insanlarından Muzaffer Acar ve oğulları Emin ve Bilal Acar’ın işletmeciliğini yapacağı Acar Et Şarküteri, Çerdiğin Mahallesi’nde dualarla hizmete açıldı. Açılışa İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Perik, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Burhanettin Karataş, Yavuz Ağıralioğlu’nun kuracağı partinin Aksaray İl Başkanı Ali Karakuş, Aksaray Kadın Girişimcileri Derneği Başkanı Hatice Şahin Eroğlu, Gençlik Spor Müdür Yardımcısı Serdar Baydar ve çok sayıda davetli katıldı.

“Bu Yatırım Herkesin Harcı Değil”

Açılışta konuşan İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Acar ailesine hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Muzaffer Acar ve evlatları Emin ile Bilal Acar kardeşlerimize bu değerli yatırımlarının hayırlı olmasını diliyorum. Zor bir dönemde böyle büyük bir yatırım yapmak her babayiğidin harcı değildir. Ekonomik kriz ortasında ciddi bir sermaye ile böyle bir iş yeri açmak takdire şayan bir cesarettir,” dedi. Ayrıca, işletmenin Aksaray’da istihdama ve vergi katkısına dikkat çekti.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi hep birlikte kesildi ve işletme dualarla hizmete başladı.

Avni KURU

Bakanlık, taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere
Sıradaki Haber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2390 Personel Alımı Yapacak!