Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Evren Dinçer, Müteahhitleri dinledi! Müteahhitlerle Güçlü İşbirliğini Pekiştiriyor

  Aksaray Belediye Başkanı

 

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaraylı müteahhitlerle bir araya gelerek yeni dönemde daha etkin bir işbirliği ve koordinasyon sağlama hedefi belirledi.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ve AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı, müteahhitlerin sorunlarını dinledi ve çözüm odaklı bir işbirliği için adımlar attı.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı Fatih Güneş’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Aksaraylı müteahhitlerle bir araya geldi. Toplantıda, gelecek dönemde belediye ile müteahhitler arasındaki işbirliğini daha da güçlendirmek ve koordinasyonu artırmak amacıyla önemli konular ele alındı. Toplantıya AK Parti İL Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ve Gençlik kolları başkanı Şükrü Öztürk’te katıldı.

Yeni dönemde Aksaray Belediyesi ile müteahhitlerin daha koordineli bir şekilde çalışması, uyumlu bir işbirliği içerisinde fikir alışverişi yapmaları ve yeni imar alanlarıyla ilgili düşüncelerin paylaşılması toplantının ana gündem maddelerini oluşturdu. Kentsel dönüşüm projelerinde yerel müteahhitlerin daha aktif rol alması konusunda da görüş birliği sağlandı.

Toplantıda, Aksaraylı müteahhitlerin geçmiş dönemde yaşadıkları sorunlar detaylı bir şekilde ele alındı. Belediye Başkanı Evren Dinçer, müteahhitlerin sorunlarını not alarak, yeni dönemde bu tür sorunların tekrarlanmaması için çözüm odaklı bir yaklaşım sergiledi.

Bu önemli toplantı, Aksaray’ın kentsel gelişimi ve imar süreçlerinde belediye ile müteahhitler arasındaki sağlam işbirliğiyle ilgili umut vadeden bir adım olarak değerlendiriliyor. Haber: Ağustos GERÇE

Türkiye'de nüfusuna göre en çok
Sıradaki Haber Dövizde Merkez Bankasından sonra: Türkiye’nin ilk sırasındaki şehir ne kadar şaşırttı?