Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Adliyesi Sözleşmeli Personel Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı! Sonuçları Öğrenmek İçin Linke Tıklayınız…

Adaylar, atama süreciyle ilgili

Adaylar, atama süreciyle ilgili detayları öğrenmek için sorgu ekranını ziyaret ediyor. Adaylara önemli hatırlatmalar ve talimatlar içeren duyuru tarihi belirliyor.

Aksaray Adli Yargı Adalet Komisyonu, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nün 19/04/2023 tarihli sınav izniyle düzenlenen 9512 Sözleşmeli Personel Alımı sınavının sonuçlarını ilan etti. Adaylar, atanmaya hak kazananlar listesini öğrenmek için Aksaray Adliyesi’nin resmi internet sitesinden sorgu ekranını ziyaret edebilirler.

Bu duyuruda adaylara önemli hatırlatmalar yapıldı. Atama ve görevlendirme işlemlerinin sağlıklı yürütülebilmesi için adayların, sorgulama sonucunda kendilerine belirtilen tarih ve saatte Aksaray Adliyesi’ne gelmeleri gerektiği vurgulandı. Adayların yanlarında maaş ödemelerinde kullanılmak üzere Vakıfbank’ta açtırmaları gereken hesap bilgileri ve nüfus cüzdanları bulunmalıdır. İlgili adayların sadece kendilerine ayrılan tarih ve saatte binaya alınacağı, atama sonuçlarını öğrenemeyen adaylar için yakın bir tarihte ayrı bir duyuru yapılacağı belirtildi.

Atanmaya hak kazanan adayların, başkanlık tarafından hazırlanan sözleşmeleri imzaladıktan sonra atanacakları kuruma yönlendirilecekleri, daha sonraki iş ve işlemlerin ilgili kurum tarafından takip edileceği bildirilirken
Bu ilanın tebliğ niteliğinde olduğunu ve başka bir tebligat yapılmayacağı bildirildi. Sonuçları Öğrenmek İçin Linke Tıklayın; https://aksaray.adalet.gov.tr/i-l-a-n_95144

Haber; Hakan Hidayet Deniz