Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

21 GENÇ ÇİFTÇİYE 30 BİN LİRA HİBE DESTEĞİ

tarım ve orman bakanlığının

tarım ve orman bakanlığının “gençÇiftçi projelerinin desteklenmesi programı” kapsamında aksaray’da 21projeye 630 bin lira hibe desteği sağlandı. 18-40 yaş grubundaki genççiftçileri tarımsal üretime teşvik etmek ve katkı sağlaması için 21 gençüreticiye 105 adet düve dağıtımı gerçekleşti.

“her Çiftçi’ye 5’er adet düve”

tarım ve orman İl müdürü bülentsaklav yaptığı açıklamada; “kırsal alanda yaşayanların desteklenmesi amacıylabaşlatılan genç çiftçilere 30 bin liralık hibe desteği uygulaması ileaksaray’da 630 bin liralık hibe desteğini sağlandığını bildirdi. her genççiftçiye 5’er adet olmak üzere 21 üreticiye 105 adet düvenin kuralarladağıtılacağını açıkladı.

 “bu İşi en İyi yapsan sizlersiniz”

ak parti aksaray milletvekiliİlknur İnceöz ; “hibe desteğinden faydalanan genç üreticilere seslendi.milletvekili İnceöz konuşmasında “hükümetimiz sizin üretime katılmanız için buhibe desteğini veriyor. Çünkü siz bu işi biliyorsunuz. bu işi en iyi yapsansizlersiniz. hükümetimiz yıllardır olduğu gibi şimdi bugünde üretenlere destekveriyor. genç kardeşlerimize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını ve bol vebereketli kazançlar diliyorum” dedi.

aksaray İl tarım ve ormanmüdürlüğü bahçesinde düzenlenen hibe desteği programına ak parti milletvekili İlknurİnceöz, aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, aksaray vali yardımcısıgürkan karaman, tarım ve orman İl müdürü bülent saklav, ticaret borsası başkanıhamit Özkök, ziraat oda başkanı emin koçak, damızlık süt sığırı yetiştiricilerbirliği başkanı bekir kayan, süt Üreticileri birliği başkanı esat zengin, hibedesteğinden faydalanan genç çiftçiler ve çok sayıda davetli katıldı.

 haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,
Sıradaki Haber Aksaray’da Osmanlı eserleri yeniden canlanıyor!