belediye başkanı evren dinçer, 27-28 haziran tarihlerindeyükseköğretim kurumları sınavına (yks) girecek öğrencilere başarılar diledi.
yerel yönetimler olarak sınava hazırlık sürecindegençlerin her zaman yanında olduklarını belirten belediye başkanı evren dinçer,öğrencilerin üniversite hayali için en önemli basamak olan yükseköğretimsınavlarının bu hafta sonu gerçekleşeceğini söyledi.
başkan dinçer, “kıymetli öğrencilerimizin, büyük bir azimve çabayla hazırlandıkları bu sınavda başarılı olacaklarına yürekteninanıyorum. hepimizin arzusu, öğrencilerimizin eğitimlerine, meslekseçimlerinde kendilerine kolaylık sunacak bir kurumda devam etmeleridir.İleride sevdikleri bir meslek sahibi olmalarıdır” dedi.
“Çalışan ve emek harcayan tüm gençlerimiz bu sınavıbaşarıyla geçecektir” diyen başkan dinçer, yks’ye girecek tüm öğrencilere başarılardiledi. pandemi nedeniyle alınan sınav önlemlerini işaret eden başkan dinçer, öğrencive velileri kurallara uymaya davet etti.
haber merkezi

