Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, üniversiteli gençlerle bir arada

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı Aksaray Erkek Yurdu’nu ziyaret ederek üniversiteli gençlerle bir araya geldi. Vali Kumbuzoğlu ve beraberindeki heyet, istek ve ihtiyaçları hususunda hasbihal etti.

   

Yurt yemekhanesinde öğrencilerle birlikte yemek yiyen Vali Kumbuzoğlu öğrencilerle yakından ilgilenmesi üniversiteli öğrenciler tarafından yoğun ilgi topladı.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, sık sık üniversiteli gençlerle bir araya gelerek üniversitelilerin istek ve ihtiyaçları ile yakından ilgilenme gayretini gösteriyor.  Vali Kumbuzoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı Aksaray Erkek Yurdu’na giderek burada üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

Üniversite öğrencileri ile sohbet eden ve her zaman yanlarında olduklarının bir kez daha altını çizen Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, öğrencilere nasihatler verdi ve yurt yemekhanesinden yemek alarak öğrencilerle birlikte yemek yedi. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun ziyaretinden ve yakın ilgisinden oldukça memnun kalan öğrenciler, Vali Kumbuzoğlu’na ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Haber: Fatma Altınok