Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

USEM’den Başarıya Son Dokunuş

Türkiye’nin duayen kişisel gelişim

Türkiye’nin duayen kişisel gelişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören’in konuşmacı olduğu motivasyon semineri Aksaraylılar tarafından yoğun ilgi ve katılımla gerçekleşti. Uluırmak Sınav Eğitim Merkezi (USEM) tarafından Başarıya Son Dokunuş temasıyla geçtiğimiz Cuma Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminere Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Prof. Dr. Himmet Karadal ve çok sayıda misafir katıldı. Kişisel gelişim uzmanı İzgören’in sevenlerinin yanı sınav hazırlık sürecindeki öğrenci ve velileri yer aldığı seminerde dikkat çeken başarı hikayeleri anlatıldı.

Aksaray’ın başarılı kurumları arasında yer alan Uluırmak Eğitim Kurumları’ının bir sürecin sonucu olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Himmet Karadal, “Akademik alandaki yabancı dil ihtiyacımın bir sonucu olarak UDK’yı devralmamızla başlayan girişimcilik faaliyetimizin bugün 3 önemli eğitim kurumu haline geldiğini görmek mutluluk vericidir.” dedi.

Özel öğretim kurumlarının eğitim camiasının önemli paydaşlarından olduğunu dile getiren Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Aksarayımızın gücü eğitim kurumlarının elde ettiği başarıdan geliyor. Şehrimizi ileriye taşıyan parametrelerin esasında gençlerimizin elde etmiş olduğu başarı vardır. Bizde Aksaray Belediyesi olarak bu potansiyeli geliştirmek adına gençlerimize yatırım, çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda yaklaşık 4 yıl içerisinde 4 tane daha kitap konağını hizmete açtık’ şeklinde konuştu.

Aksaray’ın eğitime değer veren bir şehir olduğunu belirten kişisel gelişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören, semineri gerçekleştiren USEM’e ve Uluırmak Eğitim Kurumları’na teşekkür etti. Öğrencilerin kazanacağı başarıda velilerin de belirleyici olacağına dikkat çeken İzgören, anlattığı gerçek başarı hikayeleriyle dinleyicileri hem eğlendirdi hem de anlamlı mesajalar verdi. USEM tarafından program sonunda İzgören’e Taşpınar Halısı hediye edilirken, İzgören hayranlarının kitaplarını imzalayıp, onlarla fotoğraf çekindi. Ayrıca programda 4 Haziran’da LGS sınavına, 17-18 Haziran’da YKS sınavlarına girecek bütün öğrencilere başarı dilekleri iletildi.

Haber ; Ağustos Gerçe