Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ucuz Maske Üretildi

güzelyurt kaymakamlığı ve İlçe

güzelyurt kaymakamlığı ve İlçe milli eğitim müdürlüğükoordinesinde aksaray güzelyurt anadolu İmam hatip lisesi okul bünyesindebulunan robotik kodlama atölyesinde sağlık çalışanları için 3d yazıcıdapiyasadan 10 kat daha ucuz siper maske üretti.

proje ile ilgili bilgi veren okul öğretmenlerinden muratbaldır, aksaray’da  şu ana kadar talebinçok yoğun olduğu sosyal medya üzerinden bir araya gelen gönüllü arkadaşlarlayaklaşık 400 maske talebini yetiştirmeye çalışıyoruz. ayrıca yazıcılarımızdadiğer medikal ürünlerin üretimi için çalışma yaptıklarını belirtti.

  konuyla ilgiliolarak aksaray Önder İmamhatipliler derneği başkanı kuddusi bakar’da şuaçıklamalarda bulundu; Ülkemizde de vuku bulan bu corona virüs hadisesindendolayı çok müteessiriz. İmamhatip camiası olarak devletimizin ve milletimizinher daim yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. bundan dolayı her birimizinkurallara uyarak “evde kal„ projesine itina göstermesi elzemdir ve üzerinedüşen görevi yapması zarurettir.

güzel bir projeye imza atan aksaray güzelyurt İmamhatiplisemizi şahsım ve İmamhatip camiamız adına tebrik ediyor başarılar diliyorum.diğer okullarımıza da örnek olacak bir çalışmaya imza attılar. İmamhatiplerinher alanda başarılı çalışmalara imza attıklarını bir kez daha göstermişoldular. allah emeklerini zayi etmesin İnşallah.

bu vesileyle güzelyurt kaymakamlığımıza ve İlçe millieğitim müdürlüğümüzede mihmandarlıkları için hasseten teşekkür ediyorum. dedi

haber yaşar karatay