Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TÜGVA’DAN YAZ OKULU

aksaray tÜgva tarafından düzenlenecek

aksaray tÜgva tarafından düzenlenecek olan yaz okulkurslarına kayıtlar başladı. kısa bir zaman önce kurulmuş olan aksaray tÜgvafaaliyetlerine son hızıyla devam ediyor. 

aksaray tÜgva başkanı hacı tok yapmış olduğu açıklamada;“ bu yıl ilkini düzenleyecek olduğumuz yaz kurslarında kur’an-ı kerim,siyer, hadis, ahlak gibi eğitimlerin yanı sıra sportif faaliyetler ve gezilerile birlikte ortaokul öğrencilerine yönelik harika bir “yaz okulu”düzenliyoruz. buradaki temel amacımız gençlerimize ahlak ve maneviyatdairesinde yetiştirebilmek, vatanına milletine hayırlı bir bireyler olmasınısağlamak temel gayemizdir. 

aksaray tÜgva’ya ait olan il binamızda 8sınıftan oluşan yaz okulu kursuna toplamda 100 genç öğrenci kardeşimize hizmetvereceğiz. sınıflarımız 14 kişilik olup yüksek kaliteli eğitim sunacağız. yazokulu kursuna son başvuru tarihi 1 temmuz pazartesi gününe kadardır. tümöğrenci kardeşlerimizi yaz okulu kursumuza davet ediyorum. bilgi için iseaksaray tÜgva İl binamıza yada  0541 722 33 18nolu telefonumuzla irtibata geçebilirler” dedi.

haber yaşar k.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yayımlanan
Sıradaki Haber Aksaray’da okuryazar oranı kaç oldu?