Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sorun ve isteklerin cevap bulacağı an; öğrenciler Rektörle buluşuyor!

Aksaray Üniversitesi öğrencileri Rektör

Aksaray Üniversitesi öğrencileri Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş ile “Rektörüne Sor!” adlı etkinlikte bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Aksaray Üniversitesi’nde 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamış olmasıyla birlikte öğrencilerin, akademik serüvenleri tüm hızıyla gerçekleşmeye devam ediyor. Yeni eğitim öğretim dönemiyle birlikte Aksaray’da ve Aksaray Üniversitesi’nde öğrencilerle dolu yoğun günler yaşanırken, görevine bu sezon itibariyle başlayan Rektör Arıbaş ise ilk kez öğrencilerle bir araya gelmeye hazırlanıyor.

ASÜ’lü öğrenciler ve Rektör Arıbaş’ın bir araya geleceği etkinlik kapsamında öğrenciler Rektör Arıbaş’a; eğitim hayatları, Aksaray Üniversitesi, istek ve ihtiyaçlar gibi önemli konularda soru soracaklar. Prof. Dr. Alpay Arıbaş ile bir araya gelinecek olan etkinlik öncesinde öğrenciler kampüs içerisinde bir branda gerdiler. Brandanın yanına kalemler bırakan öğrenciler, kampüs içerisinde yer alan iğdelik alanı değerlendirdiler. Öğrenciler, Rektör Arıbaş’a sormak için biriktirdikleri soruları bu brandaya yazarak bir arada topluyorlar.

Haber: Ağustos Gerçe