Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sınava hazırlanan öğrencilere destek; İl Müdüründen Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını ziyaret

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Saadet Güney İmam Hatip Ortaokulunda devam eden Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını ziyaret etti.

Aksaray ilinde eğitim alanında yürütülen faaliyetleri yakından takip etmek amacıyla Aksaray’da bulunan okullar ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Saadet Güney İmam Hatip Ortaokulundaki Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını ziyaret etti.

İl Müdürü Metin Alpaslan ziyareti esnasında, idareci ve öğretmenlerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Kursta verilen hizmetler hakkında bilgiler alan İl Müdürü Alpaslan, öğrencilere sağladığı katkılar üzerine durdu. Daha sonra öğrenciler ile bir araya gelen İl Müdürü Alpaslan, onlarla bir süre sohbet etti.  İl Müdürü Alpaslan, öğretmen ve öğrencilerin sorun ve taleplerini dinledi.

Sınava hazırlanan öğrencilerin LGS çalışmalarının ve tercih döneminde yapmaları gerekenler üzerine duran Milli Eğitim Müdürü Alpaslan, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının öğrencileri için önemli olduğunun altını çizdi.

İl Müdürü Metin Alpaslan, özverili çalışmalarından dolayı öğretmen ve idarecilere teşekkürlerini sunarak çalışmalarından başarılar diledi. İl Müdürü Alpaslan öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekindi.

Haber: Fatma Altınok