Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

REKTÖR ŞAHİNDEN MÜSİAD’A ZİYARET

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, kampüste pek çok laboratuvarbulunduğunu ve bunların iş dünyasının ihtiyacını karşılayabilecek tekniközelliklere sahip olduğunu söyledi. 

rektörŞahin, mÜsİad başkanı eyüp dağdaş ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.Üniversite olarak şehrin tüm dinamikleriyle etkin işbirlikleri geliştirmekadına çalıştıklarını söyleyen Şahin, akademik birikimi toplumsal faydayadönüştürmek adına iş dünyasıyla da çeşitli protokoller imzaladıklarınıanımsattı. Üniversitenin laboratuvarlarında sanayici ve işadamlarının ihtiyaçduyabileceği analizlerin başarılı şekilde yapılabildiğini belirten asÜ rektörü,“kampüsün tüm imkânları şehrimizin hizmetindedir. bizim amacımız,işbirliklerini daha da geliştirerek toplumsal fayda sağlamaktır” dedi.İhtisaslaşma sürecine ilişkin bilgiler de veren prof. Şahin, “spor ve sağlıkalanındaki ihtisaslaşma çalışmalarımızın önemli bir parçasını da iş dünyasıtemsil ediyor. bu proje, birlikte çalışma temeline dayandığı için spor vesağlık alanında ortaya çıkacak fikirler ve projeler, iş dünyasının temsilcileritarafından üretime dönüştürülecek” dedi.

mÜsİadbaşkanı dağdaş da ziyareti münasebetiyle Şahin’e teşekkür etti veçalışmalarında başarılar diledi. ziyarette rektör Şahin’e, teknik bilimlermeslek yüksekokulu Öğretim görevlisi muhammet gümüşsoy da eşlik etti.

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü
Sıradaki Haber İl Müdürü “Okuma Günlüğüm” Projesi’nde dereceye giren öğrencilerle bir arada