Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

REKTÖR ŞAHİN’DEN ÇOCUKLARA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, yetimlerin toplumsal birgündem olduğunu, onların hayatlarını kolaylaştırmak adına yapılan her çalışmayaÜniversite olarak her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirtti.

Şahin,kısa süre önce İnsani yardım vakfı (İhh) yaz okulu’nda yetimlerle buluşmuş,onlarla hasbihal etmiş ve çeşitli nasihatlerde bulunmuştu. geçen yılın yazokulu’nda anlattığı konuyu bu yıl en iyi şekilde özetleyen çocukla kampüste biraraya geleceğinin sözünü veren Şahin, hem başarılı çocuğu, hem de kardeşini veailesini kampüste ağırladı. yenilen öğle yemeğinin ardından makama geçildi.Çocuğun doğum günü olduğunu da unutmayan asÜ rektörü, bir de pasta sürpriziyaptı. Çok okuyan, derslerine iyi çalışan, milli ve manevi değerlerine bağlı,aynı zamanda spor yapan bireyler olmaları durumunda gelecekte çok başarılıolabileceklerini kaydeden Şahin, “bugün bizim misafirimiz olduğunuz içinsizlere çok teşekkür ederiz. sizleri gelecekte çok iyi yerlerde göreceğimizeinancımız tamdır” dedi.

prof.Şahin, yetimlerin toplumsal bir gündem olduğunu, herbirey ve kurumun bu konuda üzerine düşen sorumluluklar bulunduğunu belirterek,“asÜ olarak biz üzerimize düşen görevleri her zaman en iyi şekilde yerinegetirmenin gayreti içerisindeyiz” dedi.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Üniversiteli genç öğrenciler, TEKNOFEST’ten
Sıradaki Haber Aksaray Üniversitesi’nden gurur tablosu: Öğrenciler TEKNOFEST’te ödül aldı!