Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

REKTÖR ŞAHİN’DEN BAKAN KASAPOĞLU’NA ZİYARET

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, gençlerin akademik olarakgelişmelerinin yanı sıra, bedeni olarak da yetkin bireyler olması hususunuönemsediklerini belirtti. 

rektörŞahin, gençlik ve spor bakanı dr. mehmet muharrem kasapoğlu’nu ziyaret etti.Üniversitedeki spor yatırımlarına dair bakan kasapoğlu’na bilgiler veren ve sonyıllarda elde edilen başarıları anlatan prof. Şahin, kampüs içi ulaşımın,iklimin uygun olduğu dönemlerde büyük çoğunlukla bisikletlerle sağlandığını,bunun için farklı noktalara akıllı bisiklet İstasyonları kurduklarını belirtti.bisiklet kültürünün daha da gelişmesi adına yaptıkları bisiklet sahasının(velodrom) üniversiteler içindeki en büyük saha olma özelliğine sahip olduğunuda dile getiren Şahin, kampüste aktif bisiklet kullanıcı sayısının, çok kısabir süre içinde 7 binlere ulaştığını vurguladı. okçuluk uygulama ve araştırmamerkezi’nin de yine bir ilki temsil ettiğini dile getiren rektör Şahin, asÜ’nünpek çok spor dalında önemli başarılar elde ettiğini ve potansiyelinin yüksekolduğunu vurguladı.

Şahin,spor yatırımlarını daha da geliştirmek adına çalışmaların aralıksız şekildesürdüğünün de altını çizdi. gençlik ve spor bakanı dr. mehmet muharremkasapoğlu da, rektör Şahin’i yapılan çalışmalar münasebetiyle tebrik etti.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,
Sıradaki Haber Aksaray’da Osmanlı eserleri yeniden canlanıyor!