Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Rektör Arıbaş’ı AK Parti heyeti ziyaret etti

Göreve yeni gelen Aksaray

Göreve yeni gelen Aksaray Üniversite Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Aksaray Üniversite Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’ı AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Muammer Gür ve beraberindeki heyet tebrik ziyaretin de bulundu.
Aksaray Üniversitesi Rektörlük binasında gerçekleşen ziyarette Rektör Arıbaş, ziyarete gelen Ak Parti teşkilatı mensuplarına teşekkürlerini sundu. Rektör Arıbaş Aksaray tüm kurumların ortak paydası olduğunu belirtti.
Aksaray’ın bugün geldiği konumundan daha ileriye taşınması noktasında yapılması gereken çalışmalara katkı sunmaya çabasında olduğunu belirten Rektör Arıbaş; “Üniversitemiz gelişsin, şehrimiz kalkınsın, ülkemiz daha da büyüsün. Bu amaç doğrultusunda çalışacağız ve üreteceğiz” dedi.
Aksaray Üniversitesi rektörlüğüne yeni göreve gelen Rektör Arıbaş’a AK Parti heyeti, yeni görevinde başarılar dileğinde bulundu. Rektör Arıbaş görüşme sırasında Aksaray üniversitesine yönelik yapılan çalışmalara değinerek, yeni öğretim yılında öğrencilere sağlanacak olan katkılar hakkında bilgiler verdi.
Haber: Fatma Altınok