Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

OSMAN GAZİ ANADOLU LİSESİ BİRİNCİ OLDU

milli eğitim bakanlığı ortaöğretim genel

milli eğitim bakanlığı ortaöğretim genel müdürlüğüne bağlı pansiyonlu okulları arasındadüzenlenen “pansİyonlar okuyor” yarışmasında osman gazi anadolu lisesi 9.sınıföğrencisi zehra ayhan birinci oldu. 

milli eğitim bakanlığı ortaöğretim genel müdürlüğüne bağlı pansiyonlu okullarda kitap okumanınönemi konusunda farkındalık oluşturulması, okuma alışkanlığının tüm okulpaydaşlarına kazandırılması ve okumayı yaşam kültürü hâline getirmişbireylerden oluşan bir kurum kültürünün oluşturulması amacı ile  ortaöğretim genel müdürlüğüne bağlı  okullarda öğrenim görüp pansiyonda kalanöğrenciler arasında il düzeyinde düzenlenen “pansİyonlar okuyor” yarışmasında osman gazi anadolu lisesi9.sınıf öğrencisi zehra ayhan birincioldu. İlimizi ankara da yapılacak türkiye yarışmasında temsil edecek olanşampiyon öğrenciye okul idaresi tarafından değişik ödüller verildi.

okul müdürü yusuf kaya yapılan ödül töreninde ‘’bakanlığımız tarafından düzenlenen pansiyonlar okuyor adlı yarışmada il birinciolan öğrencimizi tebrik ediyorum. Öğrencimize rehberlikeden, onu yarışmaya hazırlayan idareci ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkürediyorum. burada amacımız yarışmadan ziyade öğrencilerimizin kitap okumanınönemini kavramaları, bu konuda bir farkındalık oluşturmak, okumayı bir yaşamkültürü olarak görmelerini sağlamaktır. pansiyon bünyesinde güzel bir kütüphaneoluşturduk, güncel kitaplarla öğrencilerimizin hizmetine açtık.pansiyonumuz buyıl açılmış olmasına rağmen her alanda olduğu gibi kitap okuma kültürününöğrencilerimize kazandırılması konusunda da önemli bir mesafe kat etmiştir. bu yarışmadabunu göstermesi bakımından önemlidir. Öğrencimizi tekrar tebrik ediyorum, emekveren idareci ve öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum.’’ dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Başvuru ve Satış Tarihleri Belli
Sıradaki Haber Aksaray’da dahil, TOKİ 35 ilde 302 arsayı satışa sunuyor