Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ KAMPÜSÜ TANIDI

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, fatih sultan mehmet ortaokuluöğrencileri ve okul yöneticilerini senato salonu’nda ağırladı. 

ortaokulöğrencileri, işledikleri bir ders kapsamında asÜ’ye geldi ve kampüs ortamınıyerinde gördü. programın son bölümünde rektör Şahin’le buluşan öğrenciler,kampüs gezisine ilişkin deneyimlerini ve akıllarında kalan unsurları anlattı.Öğrencilere, derslerine iyi çalışmaları tavsiyesinde bulunan ve öğretmenleri ileailelerini mutlaka dinlemeleri gerektiğini söyleyen prof. Şahin, “derslerdekibaşarıyı hayat başarısı haline getirmemiz ve iyi birer insan olmamız gerekiyor.İyi insan olmanın bir yolu da, karşındaki kişiyi dinlemektir. Çünkükarşınızdaki kişiyi iyi şekilde dinlerseniz onu anlarsınız ve bu da sizebaşarıyı getirir. mutlaka bir hayaliniz olsun ve erken yaşlardan itibaren bazıalışkanlıklar kazmamaya özen gösterin. mesela; kitap okuma, derslere zamanındaçalışma, temizlik, uyku saatleri… bu alışkanlıklar hayatınızın ilerleyenkısımlarında sizlere çok önemli katkılar sunacaktır” dedi.

ziyaretinson kısmında öğrenciler merak ettikleri sorulara cevap aradı. ortaokulyöneticileri de rektör Şahin’e, kabulünden dolayı teşekkür etti.  

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı eğitim
Sıradaki Haber Aksaray’da 38 okula yönetici atandı, işte detaylar