Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ortaköy Meslek Yüksek Okulu’nda öğrencilere ilham veren konferans!

Eğitimde farklı bakış açıları

Eğitimde farklı bakış açıları ve hayata dair değerli öğretiler, Ortaköy Meslek Yüksek Okulu’nda düzenlenen konferansta öğrencilere aktarıldı.

Ortaköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Zeynel Abidin Koyuncu, okulun konferans salonunda düzenlenen etkinlikte Yıldız Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof .Dr. Süleyman Doğan ve Prof. Dr. Oğuz Demiryürek’i ağırladı. Profesörler, gençlere hayata dair deneyimlerini ve önemli bilgilerini paylaşarak öğrencileri ilhamlandırdı.

Prof. Dr. Süleyman Doğan, gençlerle sosyal sorumluluk, kariyer planlaması ve toplumsal değişim konularında değerli görüşlerini paylaştı. Konferansa katılanlar, Doğan’ın bilgi dolu sunumuyla büyük ilgi gösterdi.

Aynı zamanda konferansa katılan Prof. Dr. Oğuz Demiryürek ise eğitim ve akademik kariyerle ilgili tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Öğrencilere, tutkuyla yapılan işin önemine vurgu yaparak kariyer seçimlerinde dikkat edilmesi gereken noktalara değindi.

Konferans sonrasında öğrenciler, sorularını profesörlere yönelterek etkileşimli bir ortamda daha fazla bilgi edindiler. Eğitim ve bilgi paylaşımının önemine vurgu yapan etkinlik, öğrenciler arasında olumlu bir atmosfer yarattı.

Haber: Hakan Hidayet Deniz