Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

OKUYUCU SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

aksaray il halk kütüphanesi

aksaray il halk kütüphanesi müdürü Çağatay van; “aksaraykütüphanesinde her geçen yıl okuma alışkanlığı hız kazanıyor. bu nedenlekütüphaneye ziya retçi sayımızda her geçen gün artıyor” dedi.

kütüphane müdürü van; “kitap sayımız; 38.160 Üyesayımız; 15.386 Ödünç alınan kitap sayısı; 24.285 genel okuyucu sayımız ise81.103” dedi.

okuyucularımızaher türlü İmkânı sağlıyoruz

 “Öğrenciler artıkher bilgiye inanmıyor. araştırmayı sorgulamayı tercih ediyorlar. aksaraykütüphanemizde her yaş gurubuna hizmet veriyoruz. halka açık olan aksaraykütüphanesi her gün kendini geliştiriyor. her yaş ve her seviyedekivatandaşlarımızın çeşitli konulardaki eserlerden ücretsiz olarakyararlanmaktadırlar. kütüphane olarak amacımız her kesimden kullanıcıya, hertürlü kütüphane materyalini çeşitli iletişim yolları ile ücretsiz hizmetesunarak onlara ömür boyu eğitim ve boş zaman değerlendirme imkânı verir. ayrıcatoplumun ekonomik, sosyal, kültürel ve teknik kalkınmasını desteklemektir.

aksaraykütüphanesinin hizmetleri:

– Ödünç kitap hizmeti

 -gezici kütüphanehizmeti

– İnternet erişim hizmeti

– kütüphanelerarası Ödünç verme hizmeti bölümleri:

– gezici kütüphane

– Ödünç verme bölümü

– müracaat( danışma kaynakları) bölümü

– yetişkin bölümü

– Çocuk bölümü

– okuma salonları bölümü

– İnternet erişim merkezi

– süreli yayınlar bölümü

– İdari birimler

– sanat köşesi

– aksaray tarihi

– atatürk köşesi

İl müdürü van; “kütüphanemiz haftanın 6 günü cumartesidahil olmak üzere açıktır. pazar günü ise kapalıdır. kütüphanemiz yalnızcapazar günü kapalıdır. kütüphane hafta içi 08.30-22.00 saatleri arası açıktır.cumartesi günü ise 08.30-17.30saatleri arası açık olup kütüphane üyeliğiücretsizdir. Üyelik için ise kütüphaneye kimlik, en az 2 tane telefon numarası,tam adres bilgileri ile gelerek üye olabiliyor okuyucularımız” dedi.

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Forbes dünyanın en çok milyarderin
Sıradaki Haber En çok milyarder mezun eden üniversiteler listelendi