Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

OKUYUCU SAYISI ARTIYOR

aksaray İl halk kütüphanesi

aksaray İl halk kütüphanesi müdürü Çağatay van 2018ocak/haziran genel İstatistikleri açıkladı. “kitap sayısı; 38.160 Üye sayısı;15.386 Ödünç alınan kitap sayısı; 24.285 genel okuyucu sayısı; 81.103” dedi.

aksaray il halk kütüphanesi müdürü Çağatay van; “aksaraykütüphanesinde her geçen yıl okuma alışkanlığı hız kazanıyor. bu nedenlekütüphaneye ziyaretçi sayımızda her geçen gün artıyor” dedi.

kütüphane müdürü van; “Öğrenciler artık her bilgiyeinanmıyor. araştırmayı sorgulamayı tercih ediyorlar. aksaray kütüphanemizde heryaş gurubuna hizmet veriyoruz. halka açık olan aksaray kütüphanesi her günkendini geliştiriyor.her yaş ve her seviyedeki vatandaşlarımızın çeşitlikonulardaki eserlerden ücretsiz olarak yararlanmaktadırlar. kütüphane olarakamacımız her kesimden kullanıcıya, her türlü kütüphane materyalini çeşitliiletişim yolları ile ücretsiz hizmete sunarak onlara ömür boyu eğitim ve boşzaman değerlendirme imkânı verir. ayrıca toplumun ekonomik, sosyal, kültürel veteknik kalkınmasını desteklemektir.

aksaray kütüphanesinin

hizmetleri:

– Ödünç kitap hizmeti

 -gezici kütüphanehizmeti

– İnternet erişim hizmeti

– kütüphaneler arası Ödünç verme hizmeti

bölümleri:

– gezici kütüphane

– Ödünç verme bölümü

– müracaat( danışma kaynakları) bölümü

– yetişkin bölümü

– Çocuk bölümü

– okuma salonları bölümü

– İnternet erişim merkezi

– süreli yayınlar bölümü

– İdari birimler

– sanat köşesi

– aksaray tarihi

– atatürk köşesi

İl müdürü van; “kütüphanemiz haftanın 6 günü cumartesidahil olmak üzere açıktır. pazar günü ise kapalıdır. kütüphanemiz yalnızcapazar günü kapalıdır.kütüphane hafta içi 08.30-22.00 saatleri arası açıktır.cumartesi günü ise 08.30-17.30 saatleri arası açık olup kütüphane üyeliğiücretsizdir. Üyelik için ise kütüphaneye kimlik, en az 2 tane telefon numarası,tam adres bilgileri ile gelerek üye olabiliyor okuyucularımız” dedi.

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray ilinin Ağaçören ilçesinde düzenlenen
Sıradaki Haber Aksaray’da akıl oyunlarının zaferi: İşte dereceye girenler!