Aksaray’ın Taşpınar Beldesi’nde gerçekleştirilen ziyaret programı kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, ilk olarak Taşpınar Belediye Başkanı İsmail Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede beldede yürütülen eğitim faaliyetleri ele alınarak mevcut durum ve ihtiyaçlar üzerine istişarelerde bulunuldu.

Belediye ziyaretinin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan, beldede bulunan Şehit Hatip Uçkun Anadolu Lisesi, Şehit Yücel Demirtaş Ortaokulu, Şehit Hasan Ertan İlkokulu ve Taşpınar Anaokulu’nu ziyaret etti. Okullarda öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelen Alpaslan, eğitim-öğretim süreçlerine ilişkin bilgi aldı.

Ziyaretler sırasında sınıflar ve okul ortamları yerinde incelenirken, yürütülen çalışmalar hakkında idarecilerden değerlendirmeler alındı. Eğitim camiasının her kademesinde sürdürülen faaliyetlerin önemine dikkat çekildi.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan’ın, öğretmen ve öğrencilere başarı dileklerini ileterek ziyaret programını tamamladığı bildirildi. Ağustos Gerçe

