Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Okul Öncesi “Aile Eğitim Bülteni”Mart sayısı yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığı, okul

Milli Eğitim Bakanlığı, okul öncesi eğitim kapsamında ailelere yönelik hazırladığı “Aile Eğitim Bülteni”nin mart sayısını yayımladı. Bülten, “Okul Öncesi Dönem Çocuklarda Davranış Problemleri ve Çözüm Önerileri” başlığı altında çocukların davranış problemleriyle başa çıkma stratejilerini içeriyor.

Okul öncesi dönemdeki çocuklarda sıkça karşılaşılan davranış problemleri, bültenin içeriğinde detaylı bir şekilde tanımlanıyor. Ailelere, bu problemlerle nasıl başa çıkacaklarına dair ipuçları ve çözüm önerileri sunuluyor. Ayrıca, çocukların gelişimini destekleyici ve eğlenceli oyun önerilerine de yer veriliyor.

Bülten, okul öncesi eğitim kademesindeki çocukların ailelerine yönelik eğitim ve katılım süreçlerini desteklemeyi hedefliyor. Ailelere sağlanan bu kaynak, çocukların sağlıklı gelişimini desteklemek ve ailelerin eğitim sürecine daha aktif katılımını sağlamak amacıyla önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bülten için https://www.meb.gov.tr/aile-egitim-bulteni-mart-sayisi-yayimlandi/haber/33314/tr adresinden yararlanılabileceği duyuruldu.

Haber: Ağustos Gerçe