Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÖĞRETMENLER, BİREYLERİN HAYATINA DOKUNAN KAHRAMANLARDIR

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, toplumların ve medeniyetleringelişmesinin ve tarihsel süreç içerisinde yaşamasının en temel gücününöğretmenler olduğu söyledi. 

rektörŞahin, “Öğretmenler günü” münasebetiyle yazılı bir basın açıklamasında bulundu.her ferdin, -anne-babasının yanı sıra- hayatına dokunan en önemli insanınöğretmenleri olduğuna dikkat çeken asÜ rektörü, “bugün herkes, bulunduğunoktaya öğretmenlerinin eşsiz ve karşılığı asla verilemeyecek emeklerisayesinde gelmiştir. hayatımızı şekillendiren ve bizleri başka noktalarataşıyan güçtür öğretmenler” dedi. Öğretmenlerin, kendilerine emanet edilen nesilleri,günün şartlarına uygun şekilde, her türlü bilgi ve becerilerle donatarakgeleceğe hazırladıklarına da dikkat çeken Şahin, “başarılı bir eğitim hayatı,medeniyetlerin istikbali ile doğrudan ilgilidir. nesli yetiştirmek gibi önemlibir görevi olan öğretmenler, yarınların inşasının en önemli kahramanlarıdır”dedi.

Şahin,sözlerini şu şekilde noktaladı: “tüm öğretmenlerimize sevgi, hürmet vesaygılarımızı sunuyoruz. günleri kutlu olsun…”

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Üniversiteli genç öğrenciler, TEKNOFEST’ten
Sıradaki Haber Aksaray Üniversitesi’nden gurur tablosu: Öğrenciler TEKNOFEST’te ödül aldı!