Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÖĞRENCİLERİN EN İYİ ŞEKİLDE YETİŞMESİ HEPİMİZİN ORTAK AMACI

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, yeni eğitim-öğretim döneminintüm eğitim camiasına ve millete hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. 

rektörŞahin, milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal’ı ziyaret etti. yeni dönemöncesinde kurumlar arası işbirliği ile yapılabilecek çalışmaların konuşulduğuziyarette, kampüs içinde bulunan ve milli eğitim müdürlüğü bünyesinde faaliyetgösterecek olan anaokulu ile alakalı son durum da görüşüldü. anaokulunun fizikibir eksiğinin olmadığını ve kayıt sürecinin devam ettiğini belirten rektörŞahin, “hepimizin ortak amacı, anaokulu düzeyinden yükseköğrenime kadar tümöğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek. bu konuda kurumların birbiriyleişbirliği içerisinde olmasını önemsiyoruz. milli eğitim müdürlüğümüzle birliktegeçmişten bu yana son derece verimli çalışmalar yaptık. bunlar devam edecek”dedi.

millieğitim müdürü hacı Ömer kartal da rektör Şahin’e ziyareti münasebetiyleteşekkür etti ve yeni dönem öncesi süren hazırlık çalışmalarına dair bilgileraktardı. 

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Üniversiteli genç öğrenciler, TEKNOFEST’ten
Sıradaki Haber Aksaray Üniversitesi’nden gurur tablosu: Öğrenciler TEKNOFEST’te ödül aldı!