Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÖĞRENCİLERE KÜNEFE İKRAMI

aksaray metropol koleji 8’inci

aksaray metropol koleji 8’inci sınıf öğrencileri sınavlaröncesi moral ve motivasyon amaçlı has hatay künefede bir araya geldiler.

Öğrenciler liseye hazırlık sınavları öncesinde sınıfolarak öğretmenleri eşliğinde moral bulmak ve eğlenmek için künefeci de biraraya geldiler. taze ve sıcak künefeyi yerinde yemenin mutluluğunu yaşadılar.yedikleri künefenin bu zamana kadar yedikleri en iyi künefe olduğunu belirtenöğrenciler, sohbet eşliğinde biraz olsun sınav stresinden uzaklaştılar.

hatay’ın meşhur tatlısı olarak bilinen künefe her geçengün ününe ün katarken bu muhteşem lezzeti aksaray halkına kafeler caddesinde 6yıldır sunan has hatay künefe kaliteden ödün vermeyen hizmetlerini  en iyi şekilde sürdürüyor.

 genç ve başarılıkünefe ustası ercan güzel, “sektörde kendimizi kanıtlayarak 6 yılımızıdoldurmanın gurunun yaşıyoruz. İşletmemizi sabah erken saatlerde açarakkadayıfımızı burada imalatımızda kendimiz imal edip, künefemizi hazırlayaraksaat 12 itibariyle müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. kadayıf bildiğiniz unve sudan yapılıyor ve yüzde yüz doğal bir ürün. biz unu konya’dan özel getirtiliyoruz. bunun yanında peynir ve tereyağınıda hatay’dan getiriyoruz.” dedi.

her geçen yılkendimizi geliştiriyoruz

İşini severek yapan ve künefeyi kendi elleri ilehazırlayan künefe ustası ercan güzel, meşhur peynirli künefe de gerçek lezzetiaksaray halkının hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. her geçengün kendini geliştiren ve bu sektöre yenilikler kazandıran güzel, aksaraybelediyesinin gıda güvenirliğini artırmak ve işletmelerin hijyen standardınıyakalaması amacıyla başlattığı günebakan projesinin de sertifikamız da işletmemizekazandırdık. İşletmemiz belediye ve tarım il müdürlüğü tarafından düzenliolarak denetleniyor. bu sertifika hem hizmet kalitesi olsun hem de üretilenmalzemelerin kalitesi olsun en üstte olduğunun göstergesidir.” dedi.

tüm malzemelerizdoğal ve kendi ürünümüz

has hatay künefe %100 doğal tereyağlı künefe ve köypeyniri ile kendi markasını oluşturdu ve farklı bir lezzet ortaya koyduklarınıifade eden ercan güzel, “saat 12 ‘den 24’de kadar hizmet veriyoruz.”künefeyi tüm aksaray’a biz sevdirdik. İyi bir künefenin yapıldıktan sonrayerken peynirinin sünmesi gerektiğini anlatan güzel , “tel kadayıftan,peynire, künefenin üzerine döktüğümüz şerbetten tereyağına kadar tüm malzemelerkendi imalatımız. Ürünlerimizde kesinlikle katkı maddesi kullanmıyoruz. tazekadayıf ve kaliteli malzeme kullanarak hazırladığımız künefeyi yiyenler birdaha bu lezzeti unutamıyor. ” diye konuştu.

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Üniversiteli genç öğrenciler, TEKNOFEST’ten
Sıradaki Haber Aksaray Üniversitesi’nden gurur tablosu: Öğrenciler TEKNOFEST’te ödül aldı!