Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÖĞRENCİLER SEKTÖR TEMSİLCİLERİYLE BULUŞACAK

cumhurbaşkanlığıhimayelerinde kto karatay Üniversitesi’nde

cumhurbaşkanlığıhimayelerinde kto karatay Üniversitesi’nde düzenlenecek İç anadolu kariyerfuarı (İkaf 2019) aksaray Üniversitesi’nin de aralarında bulunduğu bölgenin 8üniversitesinin öğrencilerini sektör ile buluşturacak. 

asÜrektörlüğü’nün de büyük önem verdiği fuara aksaray’dan da işletmeler katılacak.bu kapsamda İkaf 2019 İstişare toplantısı kto karatay Üniversitesi evsahipliğinde gerçekleştirildi. toplantıda, üniversite-sektör iş birliğinin enbüyük dinamiklerinden biri olacak etkinliğe dair paydaşlar bilgilendirildi,fikir alışverişinde bulunuldu. asÜ kariyer geliştirme merkezi müdürü Öğretimgörevlisi seyfullah gümüşok da toplantıya katılarak, asÜ ve aksaray’dakiişletmeler hakkında bilgiler aktardı. cumhurbaşkanlığı İnsan kaynakları ofisihimayelerinde, 25-26 nisan tarihlerinde kto karatay Üniversitesi’ndedüzenlenecek olan bölgesel kariyer etkinliği, çevre illerdeki tümüniversitelerin öğrencilerini sektördeki firmalar ile buluşturacak, öğrencileriniş ve staj bulma süreçlerine ve istihdamlarına katkı sağlayacak.

etkinliksüresince çok sayıda yarışma, atölye çalışmaları, vaka analizleri, kariyer vegelişime yönelik eğitimler de gerçekleştirilecek.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde 43
Sıradaki Haber Aksaray Veteriner Fakültesi Mezuniyet Töreni: 43 Hekim mezun oldu!