Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÖĞRENCİ ANNELERİ KAMPÜSÜ GEZDİ

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, gençlerin hangi ortamlardaeğitim aldığını öğrenci annelerine tanıttı. 

akademisyenler,idari personel ve öğrencilerle sık aralıklarla buluşan ve hasbihal toplantılarıgerçekleştiren rektör Şahin, bu sefer öğrenci annelerini kampüste ağırladı.İslami İlimler fakültesi öğrencisi abdullah aydoğdu’nun annesi nesrin aydoğdu,fen edebiyat fakültesi öğrencisi esra Öztürk’ün annesi nuran Öztürk ve yine fenedebiyat fakültesi öğrencisi aytekin Şen’in annesi furmiye Şen, Öğretimgörevlisi ahmet duman mihmandarlığında sabah saatlerinde kampüse geldi. yeniyapılan binalar, derslikler, yeşillendirilen alanlar, akıllı bisikletistasyonları, kütüphane… Çocuklarının kampüste sürekli bulunduğu mekânlarıgezen, hangi ortamlarda ders aldıklarını gören ve kampüsü tanıyan anneler, öğlesaatlerinde rektör Şahin’le makamında görüştü. gençlerin nitelikli bireylerolmaları adına yapılan çalışmalara dair bilgiler veren Şahin, “biz,öğrencilerimizin hem akademik olarak donanımlı, hem de milli-manevi değerlerinibilen, kültür-sanatla ilgili bireyler olmasını önemsiyoruz. onlar için neleryaptığımızı doğrudan annelerine anlatmak ve bu manadaki heyecanımızı paylaşmakistedik. davetimizi kırmayarak kampüse gelen velilerimize çok teşekkürediyoruz” dedi. aydoğdu, Öztürk ve Şen, makamdaki toplantının ardından, asÜyönetimi ile birlikte öğrenci yemekhanesinde öğle yemeği yedi.

Çocuklarının,günün büyük kısmını geçirdikleri yerleri görmenin kendilerini mutlu ettiğiniifade eden anneler, “sayın rektörümüze teşekkür ediyoruz” dedi. Şahin, benzerietkinliklerin süreceğini kaydetti. 

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Üniversiteli genç öğrenciler, TEKNOFEST’ten
Sıradaki Haber Aksaray Üniversitesi’nden gurur tablosu: Öğrenciler TEKNOFEST’te ödül aldı!