Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O Sendika Başkanı, Yüksek Lisansını tamamladı

Sağlık Sen Aksaray Şube

Sağlık Sen Aksaray Şube Başkanı Rıfat Kaya, Aksaray Üniversitesi’nde Yüksek Lisansını Tamamladı

Sağlık Sen Aksaray Şube Başkanı Rıfat Kaya, Aksaray Üniversitesi’nde Yönetim ve Organizasyon Yüksek Lisansını başarıyla tamamlayarak eğitimine bir taç daha ekledi.

Aksaray’ın önde gelen sendikacılarından Sağlık Sen Aksaray Şube Başkanı Rıfat Kaya, Aksaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Yönetim ve Organizasyon Yüksek Lisans eğitimini başarıyla tamamladı. Şehirde sendikacılığı en üst seviyede yürüten ve sağlık çalışanlarının başarılı bir temsilcisini oluşturan Kaya, eğitim hayatındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Yüksek lisansını başarıyla tamamlayan Kaya, yaptığı açıklamada emeği geçenlere teşekkür etti ve özellikle Aksaray Üniversitesi akademisyenleri ile ailesine minnettarlığını dile getirdi. Kaya, eğitimde elde ettiği başarılarını, sendikal faaliyetlerine daha fazla katkıda bulunmak amacıyla kullanmayı planladığını belirtti. Aksaray Üniversitesi tarafından da başarıları övgüyle karşılanan Rıfat Kaya, hem sendika hem de eğitim alanındaki çalışmalarıyla şehirdeki etkisini sürdürüyor. Haber: Fatma ALTINOK