Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MÜZİKLİ TERAPİ YENİDEN CANLANDIRILACAK

aksarayÜniversitesi (asÜ) eğitim fakültesi

aksarayÜniversitesi (asÜ) eğitim fakültesi müzik eğitimi anabilim dalı Öğretim Üyesiali kerim Öner yürütücülüğündeki “let music cure us” isimli erasmus+ gençlikdeğişimleri projesi, avrupa birliği eğitim ve gençlik programları merkezibaşkanlığı tarafından kabul edildi.

projeile -türkiye de dâhil olmak üzere- tarihte birçok kültür ve coğrafyadauygulanan ve olumlu sonuçlar alınan “müzik terapi” yeniden canlandırılacak ve toplumdabu konuyla alakalı farkındalık oluşturulacak. makedonya, İtalya, romanya,litvanya ve İspanya gibi avrupa’nın farklı yerlerinden gelecek katılımcılarlayürütülecek proje kapsamında, müzik terapinin yanı sıra dinletiler, ziyaretlerve diğer etkinliklerle, toplumun ve öğrencilerin bu konuda bilinçlendirilmesi hedefleniyor.

2018teklif çağrısı döneminde sunulan 936 proje içerisinden hibe almaya hak kazananproje, ekim 2019’da asÜ’de gerçekleştirilecek. aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörüprof. dr. yusuf Şahin, çalışması münasebetiyle dr. Öğr. Üyesi ali kerim Öner’itebrik etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Üniversiteli genç öğrenciler, TEKNOFEST’ten
Sıradaki Haber Aksaray Üniversitesi’nden gurur tablosu: Öğrenciler TEKNOFEST’te ödül aldı!