Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Minik eller Gazze için kumbaralarını boşalttı

Cemaleddin Aksarayi Camii öğrencileri, harçlıklarını kumbaralarda biriktirip Gazze’ye bağışlayarak örnek bir dayanışma gösterdi.

Cemaleddin Aksarayi Camii öğrencileri, harçlıklarını kumbaralarda biriktirip Gazze’ye bağışlayarak örnek

Aksaray’da Cemaleddin Aksarayi Camii Yaz Kur’an Kursu öğrencileri, anlamlı bir yardım kampanyasına imza attı. Kursta kendi hazırladıkları kumbaralarda harçlıklarını biriktiren öğrenciler, topladıkları parayı Gazze’ye göndermek üzere İl Müftülüğüne teslim etti.

Öğrenciler, topladıkları bağışları İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Aksaray Şube Başkanı Veysel Işıldar’a iletti. Müftülük toplantı salonunda öğrencileri misafir eden İl Müftüsü Işıldar, duyarlı davranışlarından ötürü kendilerini tebrik etti.

Bu toplumun sizler gibi vicdanlı, merhametli ve duyarlı nesillere ihtiyacı var” diyen Işıldar, öğrencilerin küçük yaşta yardım bilinci kazanmalarının önemine dikkat çekti.

Kumbaraların tesliminin ardından İl Müftüsü Işıldar, öğrenciler ve kurs hocalarına teşekkür ederek, yaptıkları bu anlamlı bağışın Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını söyledi.

Bu yardım, hem küçük yaşta yardımlaşma kültürünün önemini ortaya koydu hem de Aksaraylı öğrencilerin Filistin halkına olan gönül bağını bir kez daha gözler önüne serdi.

Fatma Altınok