Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milli Eğitim temsilcisi Vural, İl Müdürü Alpaslan ile bir arada

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl uygulamaya geçirilen “Okul Yöneticilerine Güncellenen Öğretim Programlarının Tanıtılması ve Program Liderliği Becerilerinin Kazandırılması Programı” nedeniyle Aksaray’a gelen Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Cevdet Vural, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan’ı makamında ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından

Aksaray’da 16-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleşmekte olan “Okul Yöneticilerine Güncellenen Öğretim Programlarının Tanıtılması ve Program Liderliği Becerilerinin Kazandırılması Programı” öğretmenlerin yoğun katılımıyla devam ederken, gerçekleşen çalışmalar nedeniyle Aksaray’a gelen Milli Eğitim bakanlığı, şehir içerisinde ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan ile bir araya gelen Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Cevdet Vural, Aksaray’da eğitime yönelik istişarelerde bulundu. Yapılan bu ziyaretle birlikte, Aksaray’da eğitim çalışmaları hakkında bilgi alınırken, aynı zamanda eğitimi şehir içerisinde geliştirmek için neler yapılabileceğine yönelik de fikir alışverişinde bulunuldu.

Yapılan bu ziyaret, eğitimciler arasında iletişimin sürekli hale gelmesi bakımından önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe