Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Sağlam yerin tamiri olacak

Milletvekili Aydoğdu’nun yazdığı iki

Milletvekili Aydoğdu’nun yazdığı iki kitapta yılın kitabı seçildi

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, bürokratik hayatı devam ederken önce 2004 yılında ‘Bize velvele düştü ardından 2014 yılında ‘Yalnızlık muhatap ister’ isimli kitapları ile yılın yazarı seçildiğini ifade etti. Aydoğdu, 3’ncü kitabı ‘Sağlam yerin tamiri olacak’ isimli kitabının da yayına hazırlanmak üzere olduğunu belirtti.

Aksaray’da 3’ncü dönemde milletvekilliği yapan ve daha öncede kamuda görevlerde bulunan eski valilerden Cengiz Aydoğdu’nun iki defa yılın yazarı seçildi.

AK Parti Aksaray Milletvekili cengiz Aydoğdu, ‘Bize Velvele düştü’ isimli kitap ile yılın yazarı seçildi.  Aydoğdu, kitabın isminin nereden geldiğini ise şöyle açıkladı. Bu bir Kerkük türküsüdür. Dağlara lale düştü. Güle velvele düştü.

O sene Amerika Birleşik devletleri Bağdat’ı işgal etti. Musul ve Kerkük’e de Amerikan askerleri geldi. Kitabın ismini asıl o zaman değiştirdim. Kitabın adını ‘Asıl velvele bize düştü’ diye. Bu kitap yayınlandığı sene 2004 yılında kitabı seçilmişti.

İkinci kitabım ise 2014 yılında yayınladığım, ‘Yalnızlık Muhatap ister’ diye, o da o yıl yılın deneme kitabı seçilmişti.

 

Üçüncü kitabını da yazmaya devam ediyorum diyen AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Üçüncü

kitabımda yakında yayınlanacak. İsmi de ‘Sağlam yerin tamiri olacak’ diye. Şimdi sağlam yeri tamir etmek nedir? Orayı bozmak demektir. Türkiye bazen sağlam yeri tamir eder diyen Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Bu kitabımda bunu anlatıyorum” dedi.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu’nun kitapları kitapçılarda yoğun ilgi görüyor. Haber: Ağustos GERÇE