Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mesleki Eğitimde Yeni Bir Adım: Aksaray’da Eğitim Kalitesi İçin Harekete Geçildi!

Aksaray’da mesleki ve teknik

Aksaray’da mesleki ve teknik eğitim liselerinde verilen eğitimleri ve uygulamaları yerinde görmek amacıyla Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı Mehmet Bal ziyaret gerçekleştirdi.
Aksaray’da faaliyet gösteren mesleki ve teknik Anadolu liselerini ziyaret eden Dair Başkanı Bal, Mesleki ve teknik eğitimin kalitesini artırmak amacıyla görüşme gerçekleştirdi.
Aksaray iline gelen Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı Mehmet Bal ziyaretinin birinci gününde, Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Necmiye Mehmet Yazıcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Yavuz Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerini ziyaret etti.
Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı Bal ziyaretinin ikinci gününde ise Aksaray Merkeze bulunan tüm Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerini ziyaret etti. Bal’a ziyareti esnasında Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan eşlik etti.
Ayrıca Daire Başkanı Bal, başkanlığında bir toplantı gerçekleşti. Daha sonra Daire Başkanı Bal ve İl Müdürü Alparslan, Uluırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Topakkaya Şehit Sinan Kunduracı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Ortaköy İlçesi Mesleki ve Teknik Eğitim Lisesi ziyaret etti.
Aksaray ilinde bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerini tek tek ziyaret eden Daire Başkanı Bal, mesleki ve teknik eğitimin kalitesini arttırmak adına görüşme gerçekleştirdi. Sektörlere ihtiyaç duyulan bireylerin yerleştirilmesi amacıyla yapılan ziyaretler kapsamında öğrenciler kariyer hedeflerine ışık tutulması hedeflendi.
ziyaretler, mesleki ve teknik eğitimin güçlendirmemesi ve potansiyelinin yükseltilmesi adına önemli adımlar atılarak etki sağlayacağı ön görülüyor.

Haber: Fatma Altınok