Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MEMUR-SEN İL BAŞKANINA NEZAKET ZİYARETİ

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin,ülkenin, şehrin veüniversitenin gelişimine katkı sunabilecek her türlü işbirliğine açıkolduklarını ve bu doğrultuda çalıştıklarını belirtti. 

rektörŞahin, memur-sen aksaray İl başkanı murat günaydın’a nezaket ziyaretindebulundu. eğitim alanında yaşanan tüm gelişmeleri yakından takip ettiklerini vehızlı şekilde yeniliklere entegre olarak öğrencilere yüksek standartta eğitimvermeye çalıştıklarını belirten Şahin, asÜ’nün akademik başarı olarak yaşıtüniversiteler arasında oldukça iyi bir noktada olduğunu söyledi. başarıyı dahada arttırmak için çalıştıklarını kaydeden Şahin, “biz, işbirliğinin gücüneinanıyor ve şehrin tüm dinamikleriyle istişare içinde çalışıyoruz. Ülkemize vemilletimize en iyisini sunabilmek adına gayretli şekilde çalışmayısürdüreceğiz” dedi.

sendikaİl başkanı murat günaydın da rektör Şahin’e ziyareti münasebetiyle teşekküretti ve Üniversitede yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiklerini, her güzelgelişmenin kendilerini de memnun ettiğini belirtti.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Üniversitesi’nde eğitim hayatını sürdüren
Sıradaki Haber ASÜ’de Mezuniyet Coşkusu: Fakülteler Belli Tarihlerde Kep Atacak!