Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MEB’den velilere özel yeni platform: “Velivizyon” hayata geçti!

Ağaçören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Milli Eğitim Bakanlığı tarafından velililere yönelik yeni platform oluşturulduğu duyuruldu.

Ağaçören İlçe Milli Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı, velilerin sorumluluk duygularını artırmak medeniyle ev okul-aile işbirliğini güçlendirmek nedeniyle “Velivizyon” sosyal platformunu oluşturdu. Bu platform ile öğrencilerin okul dışında geçirdikleri zamanın verimli bir şekilde değerlendirilmesinin gerekliliğinin altı çiziliyor. Velilerin okul ile azami bir işbirliği içerisinde yer almasını vurgulayan Velivizyon platformu, web sayfası, youtube kanalı ve sosyal medya hesaplarından oluşuyor. Velivizyon platformunda, yönetmenliğini Bora Severcan’ın üstlendiği 12 ana başlık altında 8-10 dakikalık toplam 27 bölümden oluşan dizi film yer alıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen bu platform. Özellikle ailelerin çocukların okul harici noktalarda nasıl var oldukları, öğrencilerin, sosyal ve akademik yönden bütünsel eğitimine daha fazla katkı sağlamak bakımından bilinçlendirilmeleri nedeniyle önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe

Aksaray Şehit Önder Güzel Polis
Sıradaki Haber Aksaray’da polis teşkilatına yeni güç: POMEM 30. dönem mezunlarını verdi!