Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MEB tarafından öğrencilerin yarıyıl tatilinde eğlenerek öğrenecekleri kitaplar hazırlandı

Milli Eğitim Bakanlığı yarıyılda

Milli Eğitim Bakanlığı yarıyılda öğrencileri eğlenmeleri ve öğrenmeleri amacıyla “Ailemle Oynuyorum, Okuyorum Yarıyıl Tatil Kitabım”ı hazırladı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin yarıyıl tatilleri aileleriyle birlikte geçirebilmelerini sağlamak adına, sosyal aktivite yapabilecekler ve aynı zamanda öğrenebilecek bir içerik hazırladı.

“Ailemle Oynuyorum, Okuyorum Yarıyıl Tatil Kitabım”ı hazırlayan Milli Eğitim Bakanlığı, yapılan kitap hazırlandığı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yaptığı açıklamasında duyurdu.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yaptığı açıklamasında; “Oyun yoluyla çocuklar, dil öğrenimi de dâhil olmak üzere düşünme becerilerini ve farklı alanlarda yeteneklerini geliştirirler. Etkili iletişim kurma ve bilişsel gelişimde, geleneksel oyunlarımız; hikâye, masal ve şiirlerimiz; fıkra, bilmece, bulmaca ve tekerlemelerimiz öğrencilerimizi disiplinler arası bir yaklaşımla besleyen önemli araçlardır” şeklinde konuştu.

Öğrencilerin eğlenerek öğrenmelerini sağlamak adına harekete geçen Mili Eğitim Bakanı tekin;  “Bakanlık olarak ailenin eğitimdeki gücüne inanan ve ders dışı öğrenme yollarını destekleyen bir maarif anlayışıyla bu yarı yılda çocuklarımızın eğlenerek öğrenmesi için “Ailemle Oynuyorum, Okuyorum Yarıyıl Tatil Kitabım”ı hazırladık. Kitabın hazırlanmasında emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yarıyıl tatilinde öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmesini, yetenek ve ilgileri doğrultusunda gelişmelerini temenni ediyorum” dedi.

Haber: Fatma Altınok