Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KÜTÜPHANEYE 245 BİN ZİYARET

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin,yeni kütüphanenin kullanıma açıldığı günden bu yana toplam ziyaretçi sayısının245 bin kişiyi bulduğunu söyledi. 

sabire yazıcı fen edebiyat fakültesi ailesi, fakültededüzenlenen kampanyanın ardından toplanan 350 adet kitabı kütüphaneye bağışladı.bağış teslim etkinliğine katılan ve kütüphanedeki son durum hakkında bilgileralan rektör Şahin, şehrin en büyük kütüphanesinin bağışlarla birlikte hızlışekilde büyüdüğünü söyledi. kitap bağışına dair başlattıkları kampanyanın birsüresi olmadığını ve isteyen herkesin istediği kadar kitabı bağışlayabileceğinianımsatan asÜ rektörü, “gerek kampüs içinde, gerekse kampüs dışında kitapbağışına dair gösterilen duyarlılık bizleri memnun etmektedir. fen edebiyatfakültesi ailesine de bağışları için çok teşekkür ediyoruz. kampanyamız 3 ayönce başladı. bu süre zarfında yaklaşık 2 bin 500 adet kitap bağışlandı” dedi.

kütüphanenin öğrenciler tarafından yoğun şekildekullanılan mekânların başında geldiğini de belirten Şahin, şöyle devam etti:“yaklaşık 7 ay önce hizmete giren kütüphanemizi yaklaşık 245 bin kişi ziyaretetmiş. bu çok önemli bir rakam. amacımız, günün her saatinde canlı ve 24 saataçık bir kütüphane oluşturmak.”

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler
Sıradaki Haber Aksaray’da çocuk işçiliğiyle mücadelede büyük adım: Çocuk işçiliğine hayır!