Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KÜTÜPHANEDE ELEKTRONİK HİZMET

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, şehrin en büyükkütüphanesinin hizmete girdiğini, gece geç saatlere kadar açık olankütüphanenin, zaman içinde 24 saat açık şekilde hizmet vereceğini söyledi. 

kütüphaneyiziyaret eden rektör Şahin, hem ders çalışan öğrencilerle hasbihal etti, hem deçalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. 11 bin metrekarebüyüklüğe sahip kütüphanedeki kaynak çeşitliliğini arttırmaya dair çalışmalarındevam ettiğine dikkat çeken Şahin, bunun için başlattıkları kampanyayakatılımın da giderek arttığını vurguladı. kütüphanenin sadece Üniversitenindeğil, aynı zamanda tüm şehrin hizmetinde olduğunu kaydeden asÜ rektörü, “enbüyük arzumuz kütüphanemizin 24 saat açık olmasıdır. bunun için altyapı hazırlamaçalışmalarımız devam ediyor. Şu anda, gecenin geç saatlerine kadar dileyenöğrencimiz kütüphanenin ilgili salonlarını kullanabiliyor. İlerleyen süreçte 24saat hizmet verebilen bir mekâna sahip olacağız” dedi. kütüphane vedokümantasyon daire başkanı ve çalışanlarının da katıldığı ziyarette rektörŞahin, ders çalışan ve kaynak arayan öğrencilerle sohbet etti, taleplerinidinledi.

kütüphane,öğrencilerin kolay kullanımına imkân sağlayan elektronik bir altyapıya sahip.“katalog tarama sistemi” sayesinde kullanıcılar, aradıkları kitabın hangibölümde, hangi rafta ve hangi sırada olduğunu rahatlıkla bulabiliyor.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan
Sıradaki Haber Yaz aylarında eğitim heyecanı: MEB Aksaray’da ücretsiz yaz okullarını duyurdu!