Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ İKAF 2019’A EV SAHİLİĞİ YAPACAK

konya ticaret odası (kto)

konya ticaret odası (kto) karatay Üniversitesi, türkiyecumhuriyeti cumhurbaşkanlığı İnsan kaynakları ofisi himayelerinde ve bölgedeki8 üniversitenin katılımı ile 25-26 nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek İçanadolu kariyer fuarı (İkaf 2019)’na ev sahipliği yapacak.   

  bu kapsamda İçanadolu kariyer fuarı 2019 İstişare toplantısı kto karatay Üniversitesi evsahipliğinde, üniversite-sektör iş birliğinin en büyük dinamiklerinden biriolacak etkinlik hakkında da paydaşlar bilgilendirildi, fikir alışverişindebulunuldu. her bölümden öğrencilere ve mezunlara yönelik yüzlerce firmanın yeralacağı, öğrenci ile iş dünyasını buluşturmak amacıyla düzenlenecek olan İçanadolu kariyer fuarı İstişare toplantısı’na kto karatay Üniversitesi rektörüprof. dr. bayram sade, rektör yardımcısı prof. dr. Çağatay Ünüsan, selçukÜniversitesi rektör yardımcısı prof. dr. ahmet kağan karabulut’un yanı sıranecmettin erbakan Üniversitesi, konya gıda ve tarım Üniversitesi, konya teknikÜniversitesi, aksaray Üniversitesi, kapadokya Üniversitesi, karamanoğlu mehmetbey Üniversitesi, Ömer halis demir Üniversitesi’nden yetkililer veakademisyenler katıldı.

  “İş dünyasının üniversitesinde İkaf’ıdüzenlemek gurur verici”

 kto karatayÜniversitesi rektörü prof. dr. bayram sade katılımcılara etkinlik hakkındabilgiler aktardı. rektör sade, “konya ticaret odası tarafından kurulan işdünyasının üniversitesinde türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanlığı İnsankaynakları ofisi himayelerinde gerçekleştirilecek olan bu fuarı üniversitemizdedüzenlemekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Üniversite olarak biz iş fuarıdüzenliyorduk, bunu bu yıl çevre illerdeki üniversitelerin de destek vekatkılarıyla daha geniş kapsamlı bir şekilde gerçekleştireceğiz. etkinlikte işdünyası ile öğrencileri buluşturacağız. Üniversite olarak üniversite-sanayi işbirliği noktasında çeşitli projeler uyguluyoruz. bunlardan en önemlisi sektördanışmanlığı projesi’dir. Öğretim faaliyetlerimizi de iş dünyasına olansorumluluğumuz gereği istişarelerle planlıyor, o doğrultuda şekillendiriyoruz.gerçekleştireceğimiz etkinliğin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” şeklindekonuştu.

  İkaf 2019 adıyla25-26 nisan tarihlerinde kto karatay Üniversitesinde düzenlenecek olancumhurbaşkanlığı İnsan kaynakları ofisi himayelerindeki bölgesel kariyeretkinliği; çevre illerdeki tüm üniversitelerin öğrencilerini sektördekifirmalar ile buluşturacak olup, öğrencilerin iş ve staj bulma süreçlerine veistihdamlarına katkı sağlayacak. aynı zamanda bölgedeki üniversitelerde öğrenimgören öğrencilerin üniversitelerinin katılımıyla etkinlik süresince çok sayıdayarışmalar, atölye çalışmaları, vaka analizleri, kariyer ve gelişime yönelikeğitimler de gerçekleştirilecek.

İha

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’da 94 bin öğrenci, 2023-2024
Sıradaki Haber Aksaray’da karne heyecanı yaşanıyor; 94 bin öğrenci karne alıyor