Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kariyerinizi Şekillendirmek İçin Fırsat: ASÜ’de Akademik Beceri ve Kariyer Günleri Düzenleniyor!

Aksaray Üniversitesi TÜBİTAK BİDEB-

Aksaray Üniversitesi TÜBİTAK BİDEB- 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı kapsamında Sağlık Bilimleri Alanında Lisansüstü Akademik Beceri ve Kariyer Günleri konulu bir program düzenliyor.

Aksaray Üniversitesi tarafından, öğrencilerin gelişimlerine katkı sunması, kariyer hedeflerine öncü olacak ve kariyer planlamalarına fırsat oluşturacak programlar düzenlenmeye devam ediyor. Düzenlenen programlarla birlikte öğrencilerin akademik becerilerin geliştirmeleri ve kariyer hedeflerini planlayabilmeleri hedefleniyor.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşecek olan program 16-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacak. Prof. Dr. Emre Kurar koordinatörlüğünde yapılacak olan program, Prof. Dr. Yavuz Selim Çakmak ASÜ Fen Edebiyat Fakültesi, Prof. Dr. Sinan Canpolat Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi, Prof. Dr. Selim Kutlu NEÜ Tıp Fakültesi, Prof. Dr. Zafer Bulut DEÜ Veteriner Fakültesi, Prof. Dr. Ercan Kurar NEÜ Tıp Fakültesi öğretim görevlilerinin anlatımlarıyla gerçekleşecek.

Programla ilgili detaylı bilgi edinmek isteyenler https://bit.ly/aksaray-bilim-proje adresinden erişebilecek.

Fatma Altınok