Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarma Komutanı Büber, Rektör Arıbaş’ı ziyaret etti

Aksaray Üniversitesinin yeni rektörü

Aksaray Üniversitesinin yeni rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a tebrik ziyaretleri kapsamında Aksaray İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Hacı Ali Büber ziyaret etti.

Aksaray Üniversitesi Rektörlüğünde geçen ziyarette, Jandarma Komutanı Büber, Rektör Arıbaş’ı göreve gelmesinde ötürü tebrik etti.

Aksaray’a faydalı hizmetle kazandırma kararlılığıyla heyecanı yitirmeden ve her gün bir öncekinden daha çok çalışma odaklı olduğunu düşünen Rektör Arıbaş, şehrin her noktasına katkı sunmak istediğini belirtti.

Ziyaret esnasında Rektör Arıbaş, bilimsel araştırmanın ve eğitim- öğretimin temel sorumluluğunun ve bunun ötesinde olduğunu belirterek; “Elbette temel sorumluluklarımızı en iyi biçimde yerine getireceğiz. Bunun yanı sıra biz, kurumsal tüm birikimimizi gelişim eksenli bir biçimde toplumla paylaşacağız” dedi.

Jandarma Komutanı Büber, Rektör Arıbaş’a görevinde başarılar dileğinde bulunarak Aksaray’da öğrencilerin herhangi bir sorun yaşamaması adına asayişin sağlandığını ve sağlanacağını belirtti. Jandarma Komutanı Büber, Rektör Arıbaş’a plaket hediye takdim etti.

Haber: Fatma Altınok