Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İmam hatip ve müezzin kayyımlarla yolculuk: Aksaray’da kimlik eğitimi semineri!

Aksaray İl Müftülüğü tarafından İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlara yönelik “Çocuklarda Sağlıklı Kimlik Gelişimi” semineri düzenlendi.

Aksaray İl Müftülüğü tarafından

Aksaray İl Müftülüğü tarafından İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlara yönelik “Çocuklarda Sağlıklı Kimlik Gelişimi” semineri düzenlendi.
İl Müftülüğüne bağlı merkez, kasaba ve köylerde görev yapan İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlarına yönelik yapılan seminerde çocukların ve gençlerin sağlıklı bir şekilde kişisel gelişimlerini tamamlamaları ve kimlik edinmelerine sağlamak amacıyla öğretici ve bilgilendirici bir eğitim semineri gerçekleşti.
Müftülük konferans salonunda gerçekleşen seminer, Din Hizmetleri Uzmanı Yasin Ulusoy tarafından verildi.
Son yıllarda çocuklarda ve gençlerde uygun olmayan kimlik ve kişilik örneklerinin sunulma çalışılmasının görülmesininim ardından İl Müftülüğü eğitim semineri düzenleyerek İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlarını bilgilendirdi.
Çocuklar ve gençlerde uygun olmayan kimlik ve kişilik örnekleri sunulmaya çalışıldığını dile getiren Ulusoy, bu durumun gelecek nesiller açısından çeşitli sorunlara neden olabileceğini ifade etti.
Ailelerini bu konuda çok dikkatli, özenli ve bilinçli davranması gerektiğini vurgulayan Yasin Ulusoy, “Sağlıklı Kimlik Gelişimi Nedir”, “Ebeveynler Nelere Dikkat Etmeliler”, “Dinimizin Bu Konudaki Tavsiyeleri Nelerdir” gibi konulara değindi.
Çocuk ve gençlerin kişisel ve kimlik gelişimlerinde etkin rol oynayan faktörlere değinilen seminerde ebeveynlerin dikkat etmesi gereken konular ele alındı.

Haber: Fatma Altınok