aksaray amatör yazar kursu ilk mezunlarını verdi.
amatör bir sosyal grup olan amatör yazarlar 29 aralık’tabaşladıkları maceralarını geçen pazar günü karadal amerikan dil kursundayapılan katılım belgesi dağıtma programıyla final verdi.
sosyal grup olarak başlayan kültür seferberliği grupüyelerinin katılmalarıyla necip fazıl yazarlar enstitü derneği kurdular. 2 aysüren kurs 8 mart dünya kadınlar gününde katılım belgeleri dağıtarak son buldu.
derneğin geçici başkanı avni kuru konuyla ilgili yaptığıaçıklamada “kursiyerlerimizle çok keyifli zaman geçirdik. yazarlık tutkusu olaninsanlara aksaraylı yazar hocalarımızın gönüllü katılımları ile dersler vererekyazarlık konusunda bilgilendirdik. dünya kadınlar gününde önce kursumuzakatılan kadınların ve daha sonra tüm kadınların gününü kutluyorum. ben bu kursubir hayal olarak başladım ve bu gün hayalime ortak olan pek çok güzelinsanlarla tanıştım. artık daha güçlüyüz ve bu güçle “amatör yazarlar kursu 2.0”açarak daha profesyonel bir eğitim vermeyi hedefliyoruz. Ön kayıtlarımızbaşladı. İlk mezunlarımızda bu kursu sabırsızlıkla bekliyorlar. umarım çok dahabüyük işler başaracağız” dedi.
kurs sponsor olan kuek eğitim kurumlarının sahibi habipkaradal “avni kardeşimin dernek başkanımız başlattığı eğitim ve kültürseferberliğine ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyorum. İnanmanın ve azminönünde hiçbir şeyin duramayacağını ispatladı. bu konuda da elimizden gelen desteğiverdik ve vermeye de devam edeceğiz. 7’den 70’e herkesin katılması için çeşitlietkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz” dedi.
haber avni kuru

