Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürü Alpaslan, TFF Özel Eğitim Anaokulunu ziyaret etti

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Özel Eğitim Anaokulunu ziyaret etti.

       

Aksaray iline yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Aksaray’da eğitim alanında yürütülen faaliyetleri yakından takip etmek amacıyla okullara sık sık ziyaretler gerçekleştiriyor.
2023-20234 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullarda verilen eğitimi yakında takip etmek ve verimliliği arttırmak amacıyla Aksaray’da ki okulları İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan, ziyaret ediyor.
Aksaray Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Özel Eğitim Anaokulunu ziyaret eden İl milli Eğitim Müdürü Alpaslan, okul yönetici, öğretmenleri ve öğrencileriyle bir araya geldi.
İl Müdürü Alpaslan ziyareti esnasında, okul binasını ve sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya geldi. İl Müdürü Alpaslan anaokulu öğrencileriyle keyifli anlar yaşadı. Daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle buluşan İl Müdürü Alpaslan, öğretmenlerin istek ve önerilerini dinledi. İl Müdürü Alpaslan okul yönetiminden yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Okulun istek ve önerilerine yönelik yürütülmesi gereken çalışmalar hakkında görüşme yaptı.
Haber: Fatma Altınok