Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürü Alpaslan liseli gençlerle iftarda buluştu

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan Şehit Yavuz Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan yatılı öğrencilerle iftar yemeğinde buluştu.

Ramazan içerisinde olunmasıyla birlikte Aksaray’da sofralarda buluşulmaya devam ediliyor. Bu kapsamında il müdürü Alpaslan, liseli öğrencilerle bir araya gelerek iftar sofraların konuk oldu.

Şehit Yavuz Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan yatılı öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya gelen İl Müdürü Alpaslan, öğrencilerin talep ve beklentilerini dinledi. Bu denli etkinliklerin öğrenciler arasında birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini dile getiren İl Müdürü Alpaslan, manevi değerlerine verilen önemin öğrencilerin kişisel gelişimlerini iyi yönde etkilediğini vurguladı.

İl Müdürü Alpaslan iftarın ardından pansiyon hakkında okul müdüründen bilgiler aldı. Ziyareti esnasında İl Müdürü Alpaslan mesleki eğitimin önemine, öğrencilerin stajları, iş sağlığı ve güvenliğine değindi.  İl Müdürü Alpaslan etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen okul yönetimine ve ekibine teşekkür ederek öğrencilere başarılar diledi.

Haber: Fatma Altınok