Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürü Alpaslan Adana Tekofest’te öğrencilerle buluştu

Bu yıl yedincisi düzenlenen TEKNOFEST, Adana ilinin ev sahipliğinde gerçekleşti. Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan,  festivali ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Bu yıl yedincisi düzenlenen

Aksaray’da toplamda 2.295 öğrenci ve öğretmenler günübirlik olarak katılım gösterdi. Teknoloji ve havacılık alanından birçok etkinliği barındıran festivalde çocuklar uçakları yakından inceleme fırsatı yakaladı.

Aksaray’dan Adana’daki festivale katlım gösteren öğretmen ve öğrenciler en çok dikkat çeken projeler arasında  “Bir Çocuk Gelsin Bir Uçağa Dokunsun” projesi sergini ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Projeler hakkında bilgiler veren İl Müdürü Alpaslan, etkinliklerin gençleri teknoloji ve havacılık alanlarına teşvik etmek açısından büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etti.

Öğrenciler festival boyunca teknoloji atölyelerine katılım göstererek deneyim kazandı. Teknoloji ve havacılık alanındaki son gelişmeleri yakından takip edebilme imkanına sahip oldular.

Fatma Altınok