Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Milli Eğitim Müdüründen Güzelyurt ilçesine şok ziyaret

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan Aksaray Güzelyurt ilçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Milli Eğitim İl Müdürü Metni Alpaslan’ın Güzelyurt ilçesi ziyaretinde Güzelyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi ilk adres  oldu.

     

İl Müdürü Alpaslan, lisede görev yapan öğretmenlerle öğretmenler odasına bir araya gelerek sorun ve önerilerini dinledi. Çok Programlı Anadolu Lisesi sınıflarını tek tek gezerek öğrencilerle sohbet eden Milli Eğitim Müdürü Alpaslan, Okul Müdüründen okulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Milli Eğitim İl Müdürü Alpaslan daha sonra ziyaretine Güzelyurt Anadolu İmam Hatip Lisesi ile devam ederek okul binasında incelemelerde bulundu. İl Müdürü Alpaslan okulda bulunan Z-Kütüphanede öğretmenler ile bir araya gelerek öğretmenlerle istek ve talepleri üzerinde görüşme yaptı. İl Müdürü Alpaslan Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü ile toplantı gerçekleştirdi.

İl Müdürü Alpaslan başkanlığında gerçekleşen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Keçeçi ve ilçedeki okullarda görev yapan okul müdürleri katılım gösterdi. Milli Eğitim Müdürü Alpaslan, okul müdürlerinden okulların durumu hakkında bilgiler alarak istek ve taleplerini dinledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan, okullarda akademik başarının arttırılması ve verimli hale getirilmesine yönelik okul müdürleriyle istişare etti. Bununla birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan, öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da başarılı olmaları için projeler yapılması gerektiğinin önemine değindi.

İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan toplantının ardından Güzelyurt Halk Eğitim Merkezini ziyaret etti. Güzelyurt Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil İbrahim Bektaş ile bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan kurumda yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan Halk Eğitim Merkezinde atölyeleri gezerek, kursiyerler ve usta öğreticilerle bir araya geldi. Usta öğretici ve kursiyerlerin taleplerini dinleyen İl Müdürü Alpaslan, kurum müdürüne, usta öğreticilere ve kursiyerlere başarılı bir dönem geçirmeleri dileğinde bulundu.

Haber: Fatma Altınok