Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Milli Eğitim Müdürlüğü duyurdu; O yönergede değişiklik yapıldı

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından,

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından, Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesi’nde önemli bir değişiklik yapıldı. Yapılan değişiklikle, resmî ve özel örgün ilköğretim ve ortaöğretim kurumları, öğrencilerin yeteneklerini keşfetmelerini ve temel beceri kazanmalarını sağlamak amacıyla istekleri doğrultusunda beceri geliştirme programları açabilecek.

Değişiklikle birlikte, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine uygun olarak çeşitli beceri geliştirme kursları düzenlenmesine olanak tanınacak. Bu kurslar aracılığıyla öğrenciler, alanlarında uzman eğitmenler eşliğinde kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklar. Bu sayede öğrenciler, akademik başarılarının yanı sıra pratik becerilerini de artırabilecekler.

Millî Eğitim Bakanlığı’nın bu yönde attığı adım, öğrencilerin bireysel yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine destek olmayı amaçlıyor. Özellikle öğrencilerin ilgi duydukları alanlarda uzmanlaşmalarını sağlayarak onların potansiyellerini en üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen bu değişiklik, eğitim sistemine esneklik ve öğrenci merkezli bir yaklaşım getiriyor.

Haber: Ağustos Gerçe