Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İkinci Üniversite okumak isteyenler için beklenen tarih geldi

Sınavsız olarak üniversiteye girmek

Sınavsız olarak üniversiteye girmek isteyen kişiler için imkân yaratan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıtları başladı.
Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite seçimleri kapsamında herhangi bir yükseköğretim kurumundan lisans eğitimi alanlar ve mezun olanlar lisans ve ön lisans programlarına başvurabilirken ön lisans eğitimi alanlar ve mezun olanlar da ön lisans programlarına başvurabiliyor. İkinci Üniversite programı kapsamında, öğrencilere 39 ön lisans ve 21 lisans programında eğitim seçeneği sunuluyor.
Sınavsız ikinci üniversite kapsamında lisans ya da ön lisans eğitimi almak isteyen kişilerin merakla beklediği online kayıt tarihlerinin açıklanmasıyla birlikte, öğrencilerde heyecan başladı. . 2023-2024 Öğretim yılı İkinci Üniversite internet başvuru ve kayıt işlemlerinin 21 Ağustos Pazartesi günü başlayıp 16 Ekim Pazartesi günü sona ermesi bekleniyor.
81 ilde 110 sınav merkezi ve öğrenci işlemleri bürosu bulunan Anadolu Üniversitesi İkinci Üniversite programının Aksaray’daki bürosu 30 metrelik yol üzerinde yer alıyor.

Haber: Ağustos Gerçe