Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İhtisaslaşan Üniversiteler Ankara’da Toplandı

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, ihtisaslaşma sürecinin, yenidönemde

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, ihtisaslaşma sürecinin, yenidönemde üzerine yoğun olarak eğilecekleri ana konulardan birisi olduğunusöyledi.  

Çeşitlialanlarda ihtisaslaşan üniversitelerin rektörleri, ankara’da düzenlenentoplantıda bir araya geldi. yÖk yürütme kurulu Üyesi prof. dr. naci gündoğan başkanlığındadüzenlenen toplantıda, üniversitelerin sürece dair yaptıkları çalışmalardeğerlendirildi. prof. gündoğan, “bölgesel kalkınma odaklı misyon farklılaşmasıve İhtisaslaşması projesi” ile üniversitelerde eğitim-öğretim faaliyetlerine ekolarak, yenilikçi, bölgesel kalkınma odaklı ve potansiyelin etkin kullanımınıtemel alan yaklaşımların uygulanmasının hedeflendiğini söyledi. toplantıda asÜrektörü Şahin de, aksaray’da “spor ve sağlık” alanında süren ihtisaslaşmaçalışmaları hakkında bilgiler verdi. gerek kurum içi, gerekse kurum dışıpaydaşlara süreci etraflı şekilde anlattıklarını ve somut projelerin ortayaçıkmaya başladığını kaydeden Şahin, yeni dönemde üzerine yoğun şekildeeğilecekleri ana çalışma konularının başında ihtisaslaşmanın geldiğinivurguladı.

toplantı,üniversitelerin kendi çalışma alanlarına dair yaptıkları ve planladıkları çalışmalarınistişaresi ile tamamlandı.

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde yürütülen “Ben Yerde Varım”
Sıradaki Haber Aksaray’da marifetli gençlik her alanda iz bıraktı